Username   Password  
Remember   Register   |   Forgot your password?

Chapter 12 - Ze houd dubbel van je

Herrineringen komen terug en het verleden komt dichterbij, zijn hun iets goeds of slechts? Wie komt erachter en wie zal het stoppen? Of zullen zij het zelf tegenhouden? Vragen worden hier beantwoord. Seizoen 1!

Chapter 12 - Ze houd dubbel van je

Chapter 12 - Ze houd dubbel van je
~She loves you double~

De tijd ging snel verder, te snel om eerlijk te zijn. Atem had nauwelijks tijd voor me aangezien hij zowat elke dag werkte behalve op zondag, alleen dan slaapt hij altijd uit tot in de middag en moet weer vroeg naar bed omdat hij om 7 uur s’ochtends moet starten. Ondertussen ben ik bij Yugi thuis deze dag, terwijl ik Atem juist beter wil leren kennen.

“Moet jij wat thee?” Vroeg Yugi even vriendelijk als altijd. Het was namelijk net zomer vakantie maar hij had hiervoor een tijdje griep waardoor hij nu nog thuis is.

“Ja graag Yugi. Maar zeg eens, jij bent toch samen met je vrienden naar Egypte gegaan?”

Yugi keek me verward aan, onder tussen trok hij ook een wenkbrauw op.
“Dat klopt, had alleen niet verwacht dat Yami je dat zou vertellen al zo snel. Het duurde hem namelijk ook een lange tijd voor dat hij mij kon vertrouwen, maar dat gold ook voor mij.”
Verder wat Yugi vertelden interesseerde me grof gezegd geen flikker, ik wilde meer weten van Atem. Al om al was ik er liever ook zelf bij geweest om hem helemaal in te palmen. Hij moest hoe dan ook de mijne worden.

Ik onderbrak Yugi in zijn zin, als smoes zei ik dat ik me niet zo goed voelde. De stumper is ook veel te aardig. Waarneer ik de deur uitliep zag ik Tea die net op de deur bel wilde drukken. Even hield ik de deur voor haar open maar zodra ze door wilde lopen deed ik hem dicht voor haar neus.

“Hé!? Waar was dat voor nodig Meru? Heb ik iets misdaan ofzo?”

“Laat me met rust minderwaardig schepsel.” Na die woorden keek ze me lang na. Van haar zal ik geen last meer hebben. Zoals ik had gepland met die smoes ging ik opzoek naar Atem.
Eenmaal aangekomen in de stad riep ik zijn eerdere naam. Een man met wat vol gekochte tassen hield me aan.

“Ben je opzoek naar die jongen die werkt in een cd winkel?”

“Ja, weet U waar ik hem kan vinden?”

“Over twee winkels naar rechts en dan die grote winkel recht voor je neus, kan niet missen! Als je binnen bent naar beneden de trap af want daar is de CD,DVD afdeling.”

“Dank U wel meneer.” Snel renden ik er op af en hij had gelijk. Atem was bezig met wat CD boxen sjouwen en zetten bij de juiste letters. Ik drukte op de kassa bel, hij stond nog omgedraaid bezig met de doos vol CD’s.

“Wat kan ik voor U doen?”

Ik verdraaiden mijn stem en zei.
“Heeft U misschien een CD vol levens echte romantiek?” Hij begon meteen te lachen.

“Waar heb jij het nou weer over Meru?” Zei hij nog steeds een beetje giechelend, hij draaide zich vervolgens om. Achter de toonbank merkte ik een kast waar zo te zien veel ruimte zat. Ik duwde hem de ruimte in, greep de sleutel uit de kast en ging zelf mee naar binnen.

“Je weet heel goed wat ik bedoel.” Ik legde mijn vingers op zijn lippen.

“Maar Meru, we waren toch vrienden?”

“Doe maar niet alsof je niks weet, op dat dak heb ik je zelf zien blozen.” Ik ging dichter tegen hem aanstaan en deed mijn lippen dichter bij de zijne.

“Laten we dat nu bevestigen…”

“Dat sta ik niet toe!” Zei ik en schopte de kast deur open.

“Atem, ik weet niet hoe dit nu komt. Maar ik ben de echte Meru, dat is mijn andere kant Melu. De laatste weken sinds je vol op werkt heeft zij het overgenomen. Ik weet ook niet hoe we nu ineens van lichaam zijn gescheiden, maar ik vind het beter.” Atem duwde Melu direct van zich af.

“Het spijt me dat ik het niet opmerkte.” Zei Atem en gaf me een stevige knuffel.

“Je kon het niet weten, je was te druk bezig.”

“Vanaf nu zal ik meer tijd aan onze vriendschap besteden.”

“Dat hoop ik ook..” Ik was gelukkig om te weten dat Melu nu niet meer in mijn hoofd kon rond spoken. En dat daar door mijn band met Atem zelfs is verbeterd. Aan de andere kant, ben ik erg teleur gesteld dat hij ons,wij, hij en ik…Niet meer ziet als, vrienden.

Comments

Comments (0)

You are not authorized to comment here. Your must be registered and logged in to comment