Username   Password  
Remember   Register   |   Forgot your password?

Chapter 1 - Verassing, verassing

Herrineringen komen terug en het verleden komt dichterbij, zijn hun iets goeds of slechts? Wie komt erachter en wie zal het stoppen? Of zullen zij het zelf tegenhouden? Vragen worden hier beantwoord. Seizoen 2!

Chapter 1 - Verassing, verassing

Chapter 1 - Verassing, verassing
~Surprise, surprise~

Het was alweer een jaar geleden dat ik Atem had gezien, toch dacht ik iedere dag nog wel aan hem. Hoe het zou zijn, hoe het gaat, en of hij het me ooit nog zou vergeten.
Toch had ik het die tijd niet slecht, ik werkte als serveerster samen met Mai. Toch moest ik wel anderen klusjes erbij doen aangezien ik er niet kon werken tot ’s avonds laat. Maar toen die ene keer in de supermarkt zag ik een verandering door alleen een tijdschrift te kopen. De titel was namelijk.

“leraar bij duel academie duelleert beter als de king of games!”

Met behulp van Mai kon ik na een week meteen beginnen op de school. Het was te minste ook geen snelle plaats waar mijn moeder me kon vinden, er gingen rond die tijd namelijk ook allerlei posters rond dat ze naar mij zocht.

Toch wilde ze me niet direct bij de teams indelen vanwege mijn leeftijd en kreeg ik een aparte kamer vlak bij de leraren. Nadia werd ook mijn mentor, ze had kort blauw haar en blauwe ogen met een spier witte huid. Ze was best aardig ook al verloor ze snel haar geduld. Bijles had ik in ieder geval niet al te lang nodig en mocht ik snel naar de eerste klas.

Ik weet niet veel meer over wat er allemaal is gebeurd toen ik op duel academie zat, maar wel weet ik nog dat het me weer samen heeft gebracht, anders dan anders.

Comments

Comments (2)

You are not authorized to comment here. Your must be registered and logged in to comment

FuruIsVictory on November 19, 2007, 12:57:38 AM

FuruIsVictory on
Comment Deleted

MerusCloud on November 19, 2007, 12:59:25 AM

MerusCloud on
MerusCloudTis ook niet echt de titel, maar meer die aanhef die je altijd dik ziet bij roddel tijdschriften xD