Username   Password  
Remember   Register   |   Forgot your password?

Chapter 1 - Hoofdstuk 1 - Verliefd

Harry,Ron,Hermelien in een nieuw verhaal,Hermeliens zusje Ashley hoord er nu ook bij.Harry wordt verliefd op Ashley maar haar hart ligt bij Carlo of toch bij Harry?.Voldemort komt steeds weer terug,maar wat is zijn link met Ashley?.

Chapter 1 - Hoofdstuk 1 - Verliefd

Chapter 1 - Hoofdstuk 1 - Verliefd
( Harry Potter is het tijdelijke titel voor dit verhaal, ik verzin vaak een titel voor een verhaal pas achteraf als ik vind dat er genoeg geschreven is, Maar als jij er 1 weet laat dan een berichtje achter of stuur een mailtje naar nienepin@hotmail.com. bedankt liefs, nine-chan )


Hoofdstuk 1 Verliefd

Harry had de hele nacht niet geslapen,hij wilde wel maar het ging niet omdat ron en hermelien in de kamer ernaast bezig waren. Ook had hij iemand naast zich liggen die ook niet kon slapen van Ron en Hernelien. Ginny was het het niet de laaste keer dat Harry haar sprak dat was 3 weken geleden en dat was geen goed gesprek, Ginny had het uitgemaakt met Harry omdat ze Daan leuker vond. Het meisje wat naast Harry lag dat was hermeliens zusje Ashley, ze is 16 dus evenoud als Harry,Ron en Hermelien. Vandaag zouden ze met de hele familie wemel picknicken behalve met meneer en mevrouw wemel, die waren op vakantie dus paste hun oudste zoon Bill op. Harry draaide zich om en zag dat Ashley sliep, hij ging er maar uit want hij was bang dat hij haar wakker zou maken met zijn gedraai. Toen Harry beneden kwam zag hij Hermelien en Ron en Bill.

"Heb je lekker geslapen ?."vroeg Bill met een lach omdat hij het antwoord van Harry al wist.
"Nee het leek alsof ik naast een porno set slaap."zei Harry terwijl hij zich uitrekte, Ron's oren werden rood want hij wist waar Harry het over had.
''Is Ashley al wakker ?.''vroeg Hermelien snel om het onderwerp te veranderen.
''Nee die slaapt als een roos.''zei Harry en Hermelien rende snel de trap op voordat er nog meer opmerkingen kwamen. Hermelien zou de volgende keer als ze met Ron alleen was een geluidsdicht spreuk gebruiken. Ze ging Harry's kamer binnen waar ze Ashley zag slapen in zijn tweepersoonsbed.

''Ik was al wakker.''zei Ashley. ''Ik had alleen mn ogen dicht.''
''Ik zal je helpen met je haar.''zei Hermelien. Ashley had van dat lange haar wat net niet op de grond hing. Nadat hermelien het had gekamt deed ze een staart en daarna deed ze een lint in Ashley's haar en maakte er een grote strik van. Ashley trok daarna haar witte zomerjurk aan wat net over haar knieen kwam.

''Je ziet er zo schattig uit.''zei Hermelien net een glimlach. ''De jongens zullen het leuk vinden, vooral Harry.''
''Hou op Hermelien, hij heeft z'n hoofd nog vol van Ginny.''zei Ashley en werdt rood. Ashley hield niet van jongen die haar aangapen, daar hield ze gewoon niet van. Er werdt naar boven geschreeuwd dat Hermelien en Ashley naar beneden moesten komen want ze gingen weg. Toen ashley naar beneden kwam stonden Fred en George haar aan te gapen. Ashley pakte haar toverstok en gebruikte een spreuk om de jongen weg te blazen, zodat ze tegen de muur van de woonkamer kwam en waar Ron en Harry en Bill van schrokken. Ron staarde naar Ashley en zijn mond viel open, Hermelien die achter Ron stond deed hem steeds weer dicht maar dat hielp niet dus verkocht ze Ron een mep.

''Bloody Hell wat ziet ze er mooi uit.''zei Ron die dus niks van die klap voelde dus sloeg Hermelien hem nog harder.
''Hey! dat deed zeer!.''
''Eigenschuld.''
''Maar jij bent natuurlijk mooier.''slijmde Ron ton tegen Hermelien. Harry keek nog steeds naar Ashley, hij kon zijn ogen niet van haar af houden. Ashley voelde dat ze bekeken werdt door Harry en ze voelde dat ze bloosde, ze pakte snel de picknickmand en zei ''Laten we gaan.'' en iedereen stond op en liep naar de voordeur, na een kwartier gelopen te hebben hadden ze de plek van besteming bereikt, het was op een kleine heuvel met daar onder een meer. Het was warm maar gelukkig stond er een klein briesje en iedereen had zijn zwemspullen mee. Ginny was als eerste die haar kleding uittrok, maar onder haar kleding had ze haar oranje bikini aan, ze hoopte nog steeds dat Harry aandacht voor haar had en niet voor Ashley, maar Harry was te druk bezig met het picknick kleed. Terwijl de rest in het water sprong bleef Ashley bij de picknickmand, ze zat met haar rug naar het meertje toe.

''Ze zit daar wel eenzaam.''zei Harry tegen Ron en Hermelien terwijl hij de heuvel op keek.
''Dan ga je toch naar haar toe, een beetje romantiek in jouw leven kan geen kwaad.''zei Ron en Harry werdt een beetje rood.
''Volgens mij weet ik wie Harry's nieuwe vriendin wordt.''zei Hermelien en Ron keek van zo wie is het dan.
''Zucht jij snapt ook niks, Harry als ik jouw was zou ik naar haar toe gaan.''zei ze en Harry klom op de kant Ron keek oh je hebt het over Ashley.
''Is het water lekker?.''vroeg Ashley toen Harry naast haar kwam zitten.
''Ja,waarom ga jij er niet in?.''vroeg hij.
''Misschien later.''
''Als je wilt dan kunnen we samen gaan?.''
''Lijkt me leuk.''zei Ashley met een glimlach en Harry voelde dat hij rood werdt dus hij draaide zich snel om en hij zag Hermelien en Ron en de rest uit het water komen. Fred en George maakte ruzie over wie er naast Ashley mocht zitten, terwijl de tweeling aan het bekvechten waren ging Bill naast Ashley zitten, en de tweeling hielden gelijk op met bekvechten. Na het eten dook iedereen in het water behalve Ashley en Harry.

''Ik hoop dat we vannacht kunnen slapen.''zei Harry.
''Ja ik kan niet nog een nacht aan, zonder te slapen.''zei Ashley want het was al de zesde dag dat Ron en Hermelien bezig waren. Ineens kwam Ginny aangerend en plofte naast Harry neer.

''Waarom ga jij niet zwemmen Harry?.''vroeg ze alsof ze nog steeds zijn vriendin was.
''Ik ga straks met Ashley.''was zijn antwoord, Ashley voelde zich nu niet meer opzich gemakt omdat Ginny steeds boze blikken naar haar wierpt.
''Ga anders maar met Ginny, ik ga wel wandelen.''zei Ashley en liep weg voordat Harry iets kon zeggen.
''Kom laten we gaan zwemmen, ze heeft er gewoon geen zin in.''zei Ginny en hield Harry's arm vast.
''Ze had er anders nog wel zin in voordat jij kwam.''zei Harry bot en trok zijn arm terug en ging achter Ashley aan. Toen hij haar had ingehaald zei hij tegen haar dat ze niet op Ginny moest letten en daarna ging ze zwemmen. Ashley trok haar witte zomerjurk uit en daar onder had ze haar blauwe bikini aan, ze deed de strik in dr haar uit en de staart ook, daarna dook ze in het water en kwam bij Hermelien en Ron weer boven water, het zag er naar uit dat Ron een probleempje had.

''Ashley kan jij naar beneden duiken?, Ron's zwembroek ligt op de bodem.''zei Hermelien en Ashley dook onderwater en pakte ron's rode zwembroek, toen ze weer naar boven kwam wilde ze hem aan Ron geven maar Fred gritste het uit haar handen en ging er mee overgen met George.
''Geef m'n zwembroek terug!.''schreeuwde Ron en Hermelien en Ashley lachen dubbel van het lachen en Harry besloot Ron maar te helpen, uiteindelijk hadden ze Ron's zn zwembroek terug en Ron trok hem snel weer aan. Ineens kwamen er donkere wolken dus iedereen pakte snel hun kleding en rende naar het huis van de wemels, iedereen was alsnog nat geworden, Hermelien en Ron gingen douchen en Fred,George en Bill gingen nog naar winkel om ijs te halen als toetje. Ondertussen ging Ashley aan het eten beginnen, ze deed een schort voor haar witte zomerjurk en deed haar lange blonden haar goed. Na een kwartier begon het lekker te ruiken in het huis van de wemels, Harry was bang dat Ashley over haar eigen haar zou struikelen dus pakte hij een elastiek van de tafel en deed een staart in dr haar. Het eten was bijna klaar dus ging Ashley naar boven om Ron en Hermelien te halen.

''Het eten is bijna klaar komen, jullie zo?.''vroeg Ashley en ze ging naar beneden toen ze een ja hoorde. Harry was ondertussen al de tafel aan het dekken en Ashley ging weer verder met eten, toen het eten klaar was kwamen Fred,George en Bill net binnen met het ijs.
''We hebben het ijs.''zeiden Fred en George.
''Ik zei toch dat we moesten opschieten, anders was het eten misschien koud geweest.''zei Bill en Fred en George gaven hem zijn gelijk. Na het eten en het toetje deden Harry en Ron de afwas terwijl Ginny,Hermelien en Ashley buiten in de tuin zaten.

''Hoe is het met Daan?.''vroeg Hermelien. ''Of heb je hem nog niet gesproken?.''
''Nee nog niet, hij is met zijn ouders op vakantie maar hij zou een brief sturen.''zei Ginny met een glimlach.
''Waarom zit je dan nog achter Harry aan?.''vroeg Ashley, ze wist dat ze een gevaarlijke vraag stelde.
''Dat gaat jouw niks aan!.''schreeuwde Ginny gelijk.
''Je vind hem dus nog leuk, en je kan het niet hebben als hij bij iemand anders is.''zei Ashley nog kalm.
''Houd je mond jij weet niks van mijn gevoelens.''zei Ginny kwaad en sloeg Ashley in haar gezicht en Hermelien hield gelijk Ginny's handen vast zodat ze niet nog een klap kon uitdelen.
''Waarom laat je z'n gang niet gaan?.''vroeg Ashley en begon een beetje kwaad te worden.
''Waarom! omdat jij hem niet verdiend!.''zei Ginny half schreeuwend en nu werdt Ashley kwaad het bloed in haar lichaam begon te koken.
''Als je zoveel van hem houdt, dan had je het niet moeten uitmaken!.''zei Ashley kwaad.
''Wie bepaald dat! jij soms!''schreeuwde Ginny.
''Ginny!!!, zo is het genoeg!.''schreeuwde Harry kwaad en liep naar Ginny toe. ''We moesten maar eens praten.''en Harry ging naar boven en Ginny volgde hem.
''Gaat het?''vroeg Hermelien toen ze zag dat Ashley's wang een beetje blauw werdt. Maar Ashley duwde Hermelien weg en rende weg via de voordeur. Ron ging naast Hermelien staan en hield haar gerustellend vast.
''Het komt wel goed Hermelien.''fluisterde hij.
''Ik hoop het.''zei ze en ze zoende Ron op z'n mond, ze vond het wel fijn dat hij haar vriendje was.

Comments

Comments (0)

You are not authorized to comment here. Your must be registered and logged in to comment