Username   Password  
Remember   Register   |   Forgot your password?

Chapter 1 - DE ONTMOETING MET DE BLADESTARS

het gaat over een groep vrouwelijk bladers de bladestars. Met hun avonturen.ook pairings

Chapter 1 - DE ONTMOETING MET DE BLADESTARS

Chapter 1 - DE ONTMOETING MET DE BLADESTARS
DE ONTMOETING MET DE BLADESTARS

De bladebreakers hadden weer een toernooi op hun zak .Met de hulp van Kai.Kenny hielp weer zoals gewoonlijk met Dizzy (Dizzara)Ze zaten al weer in het vliegtuig op weg naar huis.
"Dat was me een toernooi wel zeg wat een competitie" zei Tyson anthousiast.
"Ja en jouw kennende kan je niet wachten tot het volgende toernooi" antwoordde Ray.Tyson knikte."Ja maar vergeet niet jongens dat dat toernooi pas in de volgende vakantie en dat is over twee en een halve maand dus nog tijd zat" zegt Kenny veelbelovend.
"Heb ik eindelijk rust " plaagde Dizzy." Ja wij allemaal dizzy" zei Ray verontwaardigd "wat vind jij Kai?".
Maar Kai gaf geen antwoord."Laat meneer chagerijn toch" zegt Tyson plagend.
"Wilt u allemaal uw gordels vastmaken we gaan zo landen" hoorden ze uit de speakers luiden.
Eenmaal geland zagen ze al hun vrienden en familie al staan ,Max ging al gelijk naar zijn vader en moeder.Tyson zag zijn opa staan en ging er naartoe. Terwijl hij naar zij opa toe liep botste er iemand tegen hem aan ze had erge haast. Ze vielen op de grond "o het spijt me" zei ze opeens "ik heb alleen zo'n haast en alles gaat al mis".
"geeft niet hier" en Tyson gaf haar een map die ze liet vallen "bedankt onee kijk toch hoe laat het is ik moet gaan doeiiiiiiii " zei ze nog.
"Wacht je bent deze vergeten" riep hij haar nog na ,maar ze was al verdwenen." Wie was dat Tyson" "ik weet het niet Max" en keek naar het boekje er zat een slot op.
Onderweg naar hun huizen gingen ze nog naar het park.Er waren een heleboel kinderen aan het beybladen.
"Onee " hoorden ze iemand roepen en gingen ernaartoe,ze zagen een blade haast helemaal verwoest.
"Heey jij daar durf je wel zo iemand te behandelen" riep Tyson tegen de jongen. "Dat zie je toch wel" antwoordde de jongen "wil jij ook een pak slaag?"
"We zullen wel zien of je echt zo goed bent in een wedstrijd" antwoordde Tyson."Kom op Tyson je kunt het wel" juichde Max hem toe.
De beyblade tollen rond in de schaal achterelkaar aan .Het was een spannende wedstrijd.
"Komop dragoon storm attack".
Het blauwe grote bitbeest kwam tevoorschijn
"Wil je het zo spelen okey dan blackdragon aanvallen" een gigantisch groot bitbeest kwam tevoorschijn veel groter dan dragoon.Er volgde een lichtflits en dragoon was verslagen."onee Tyson" het was het meisje weer van vanmiddag "ik moet iets doen" en ze was weg.
Opeens kwam er iemand tevoorschijn met een cape om.
"Wil je beybladeden vecht dan tegen mij" zei ze.
"Ben jij dat " vroeg de jongen "komop poes ik vecht niet tegen jou". "Wat is er ben je bang ?" vroeg ze.
"Okey laten we bladen zei de jongen.
Ze lanceerde allebei hun beyblades het is een lange strijd.Toen haalde de jongen zijn bitbeest erbij.
"Blackdragon fireflame attack" beval de jongen. " Niet zo snel Erik het is nog niet voorbij "
"Dragony water shadow attack" en er kwam een soort blauwe draak met vier poten en een staart als die van een zeemeermin tevoorschijn. De beyblade van de jongen was verslagen pakte zijn blade op en verdween.
Opeens kwamen er 4 andere in en cape tevoorschijn.
"Wie zijn jullie" vroeg Max bewonderd, "Wij zijn de bladestars" hoorde hij van een van hun zeggen."En jullie zijn de bladebreakers ik moet zeggen dat ik niet erg onder de indruk ben" zei degene die Erik verslagen had.
"Dat kan wel zo zijn maar wie zijn jullie" vroeg Rey door. "Okey als jullie het echt willen weten".Ze deden hun kappen af.
"Ik ben Maxime"zei een meisje met blond haar,"Mijn naam is Kira" vulde een meisje met roze haren aan, "En ik ben Janeatte" het was een meisje met groen haar en een beetje frans accent."Hai ik ben marian" het was een meisje met mooi zwart haar.
"En jij"vroeg Tyson aan het overige meisje. Ze deed haar kap af " Mijn naam is Tiara" .Tyson kon zijn ogen niet geloven "jij bent het meisje van vanmorgen". Tiara knikte .

Comments

Comments (0)

You are not authorized to comment here. Your must be registered and logged in to comment